Vélemények

 

Egyéni vállalkozó adótartozás törlése.

Az elmúlt évek nehéz gazdasági helyzete miatt nehéz anyagi helyzetbe kerültem. Sajnálatosan egyre kevesebb bevétel miatt megtakarítást képezni nem tudtam, így az egyéni vállalkozásomat több éve szüneteltettem. A korábban felgyűlt tartozásomat a NAV többszörösen megbírságolta és kamatokkal sújtotta , ami így már több milliós nagyságra duzzadt! Mivel az ingatlanomat árverezni akarta az adóhivatal nagyon kétségbe estem, ekkor találtam Önökre. Végtelenül hálás vagyok azokért a felbecsülhetetlen tanácsokért amit kaptam. Ezúton szeretném megköszönni a szakértelmüket és megértésüket amit az egész ügy alatt nyújtottak nekem!

Kocsis András

Értékelés:


Inkasszó visszavonási kérelem

Adótartozás miatt a az adóvégrehajtó inkasszót tett a számlámra, így vonta a fizetésemből a tartozást. De sajnos amennyit levont a végrehajtó, év végén ugyanannyival bírságoltak is, amit csak utólag tudtam meg. Sajnos mivel nem sikerült dűlőre jutni a végrehajtóval, ezért úgy zünt egész életemben fizethetem a tartozást. Szerencsére megtaláltam Önöket és felvilágosítottak hogyan szüntethetem meg az inkasszót úgy, hogy ne növekedjen tovább a tartozás. Köszönöm a profi tanácsokat és a díjmentes kérelem mintát.

Fehér Alíz

Értékelés:


Banki tartozás elengedése kérelem

Hitelkártya tartozásomat eladta a bank, de a végrehajtóval és a faktor céggel nem sikerült megegyezni! A levelezések csak rontottak a helyzetemen addíg, amíg nem találtam meg a cégüket. Az Önök segítségével sikerült kivásárolni a tartozásom, így a felét elengedték! További sok sikert Önöknek!

Baráth Csilla

Értékelés:


Végrehajtás megszüntetése kérelem

Több éve felgyűlt adótartozás miatt végrehajtást kezdeményezett ellenem az adóhivatal. Végrehajtó azt ajánlotta, hogy csak fizessek és mutassak hajlandóságot akkor minden rendben lesz! Családi kölcsönből befizettünk 800 000 forintot, de csak rosszabb lett a helyzet. Azt elfelejtette közölni, hogy a végrehajtás ennek ellenére nem szűnik meg csak egy méltányossági kérelem benyújtásikor és év végén meg is fognak bírságolni. Elkeseredésemben egy barátunk ajánlotta a cégüket, amit nem bántam meg. Minden részletre kitérő tanácsaik, és az ingyenes kérelem minta elérte a célját. Megszabadultam a folyamatosan gyűlő bírságtól és kamattól, a végrehajtást azonnal leállították.

Kovács Adél

Értékelés:


Tb tartozás elengedése

Egyéni Vállalkozóó vagyok és össze szedtem Tb tartozást, és sajnos már késedelmi pótlékot is felszámoltak. Ezt szerettem volna ha lehet töröltetni, csökkenteni megfelelő segítséggel. Ígéretükhöz híven nem hagytak magamra a bajban, így szerencsére magánszemélyként elengedték a tb tartozásom.

Szabó Ildikó

Értékelés:


Banki végrehajtás leállítása

Lakásomat hiteltartozásom miatt árverezni akarta a banki végrehajtó. Egyserüen sehogy nem tudtam megegyezni a bankkal a tarthatatlan feltételeik miatt. Nagyon kétségbe voltam esve, hogy utcára kerülünk. Hihetetlenül hálás vagyok azért amit értem tettek! Ha nincs a cégük, már utcára tesz a bank.

Horváth István

Értékelés:


Méltányossági kérelem illetékfizetésre

Ezekről a méltányosságokról valahogy nem keringenek információk. Egyedül nevelem az autista kislányomat, és nemrég költöztünk be Pestre, jobb fejlesztés, iskolák stb reményében. Jó nagy bankkölcsönt kellett felvennem, és erre jön a 4% illeték....ez embertelen. Még részletfizetési lehetőséget sem említettek, nem még a törlést. Önöktől hallottam először a törlési lehetőségről, és sikerült. Köszönöm a tanácsokát, és a lelki támogatást maguknak!

Kisari Attila

Értékelés:


Méltányossági kérelem NAV felé.

A cégünket adóhiány miatt megbírságolták amelyet sem méltányossági kérelemre, sem fellebbezésre nem engedték, hogy részletben fizessük! Megpróbálkoztunk a halasztási méltányossági kérelemmel is, de sajnos azt is elutasították. A könyvelőnk tanácsára kerestük meg a cégüket és kértük fel a munkára Önöket! A munka és a szakértelem amit az ügyünkben tanúsítottak az példán felüli! A partnereinknek és ügyfeleinknek is bátran ajánljuk majd az oldalt!

Beküldő: Szikszai Krisztina

Értékelés:     


Lakásvásárlási illeték törlése.

Feleségemmel első lakásunkat vásároltuk meg, de sajnos már nem estünk bele a 35 év alatti méltányossági kedvezménybe. Egy gyermekünk van, a lakás törlesztő részlet fizetése és a feleségem kevés gyes-e mellett az illeték befizetése nagy terhet rótt a családomra. Azt hittük, hogy semmi esélyünk nincs ebben a helyzetben, de önöknek köszönhetően az illeték méltányossági kérelem amit csináltam célt  ért (hála a tanácsunknak) és elengedték a teljes illeték összegét! Ajánlani fogom az ismerőseimnek az oldalukat!

 

Beküldő: Hoffmann István

Értékelés:     


Inkasszó törlése.

Adóhivatal inkasszózta a bankszámlámat egy régi BT beltagként meghatározott adósság miatt. Egy ideig fizetve lettek a törlesztő részleteket, de később munkanélküliség és egyéb anyagi okokból ez nem sikerült. A könyvelő beadta a méltányossági kérelmet, de azt elutasították és meg is bírságoltak. Egy partnerünk ajánlotta magukat és örülök, hogy követtem az Önök jótanácsait mert így most tiszta lappal indulhatunk. További sok sikert kívánunk!


Beküldő: Kovács Árpád

Értékelés:     


Méltányossági kérelem tb tartozás.

Sajnos elvesztettem a munkámat és a munkanélküli támogatás lejárta után senki nem mondta, hogy a tb összegét magam után fizetni kell. Ráadásul levelet sem kaptam az adóhivataltól! Mivel a NAV ügyfélszolgálaton csak annyit mondtak, hogy méltányossági kérelem az amit beadhatok, akkor ajánlották magukat. Elvesztem volna abba a rengeted papírba amit kér a hivatal így örülök, hogy nem kellett egyedül végig csinálnom! Köszönöm a türelmüket!

Beküldő: Nagy Ottó

Értékelés:     


NAV bírság méltányossági kérelem.

Egyéni vállalkozó (optikus) voltam, de sajnos kellő bevétel miatt nem tudtam fennmaradni, így a vállalkozásomat korábban megszüntettem. A fennmaradó járulékokra közel 1 millió forint bírságot szabtak ki 3 év alatt! Sajnos a könyvelőm nem tudott az adóhivatallal egyezségre jutni, ami Önöknek sikerült! Azzal, hogy a bírság összegét elengedték, a családom fennmaradását mentették meg!

Nagyon köszönöm minden segítséget amit nyújtottak nekem.

Beküldő: Kovács Sára

Értékelés:     


Végrehajtás leállítása.

Ma vettem át a végrehajtó levelét, és nagy örömömre végre leállította a fizetés letiltásomat. Köszönöm a munkájukat, egyedül nem sikerült volna!

Beküldő: Kálmán József

Értékelés:     


Fizetési könnyítés iránti kérelem.

NAV végrehajtást indított ellenem a régi vállalkozásom adótartozása miatt. A több év alatt milliós bírságot is kiszabtak, amit Önöknek köszönhetően mérsékeltek! Nem tudok elég hálás lenni, hogy segítettek! További jó munkát kívánok!

 

Beküldő: Sebestyén Tamás

Értékelés:     


Végrehajtás felfüggesztése iránti kérelem.

Sajnos a válásom miatt nehéz anyagi helyzetbe kerültem, ezért a bank felé a tartozásokat felhalmoztam. A végrehajtó már árverezni akarta a lakásomat, amelyben a kisfiammal egyedül élek. A bankkal többszöri egyeztetés után sem sikerült megegyezni, de szerencsére magukkap sikerült. Nagyon hálás vagyok mindenért, mindenkinek elmondom, amit tettek értem!

 

Beküldő: Horváth Judit

Értékelés:     


Lakásvásárlási illeték méltányossági kérelem.

Többszöri elutasított illeték méltányossági kérelem után kerestem meg magukat, hogy segítséget nyújtsanak nekem. Ezúton szeretném megköszönni az ügyemben nyújtott profi munkájukat és hozzáértésüket. A mai napon vettem át a határozatöt amelyben mérsékelték az illeteket. Másoknak is ajánlani fogom a cégüket!

 

Beküldő: Kincses Rita

Értékelés:     


 

 

1 2  Következő > Utolsó >>

 

           visszatérek a főoldalra
véleményt írok